Vijesti

UNIQA Osiguranje podržalo rad Udruženja Pomozi.ba

Ovom društveno odgovornom kampanjom, UNIQA osiguranje nastavlja dugogodišnju tradiciju ulaganja u zajednicu, pružajući podršku ugroženom stanovništvu kojem je pomoć neophodna, istovremeno ukazujući na važnost empatije i suosećanja prema najranjivijim kategorijama društva.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Oslanjajući se na strategiju „UNIQA 3.0 – Sjeme budućnosti” u okviru koje je briga o zajednici među vodećim principima poslovanja, UNIQA nastoji da svojim aktivnostima pozitivno utiče na naše okruženje i unaprijedi sredinu u kojoj posluje.

Predstavnici UNIQA osiguranja u Bosni i Hercegovini donirali su 5.000 KM Udruženju Pomozi.ba, podržavajući projekat “Obrok za sve”, kojem je glavni cilj omogućiti dnevne tople obroke za sve korisnike Udruženja, bilo dostavom obroka na kućnu adresu ili posjetom jednom od restorana Dobre volje.

“Već dugi niz godina UNIQA prati i podržava rad Udruženja Pomozi.ba i uvijek smo sretni kada nam se pruži prilika za novu saradnju. Posebno nam je drago što dijelimo i slične vrijednosti – briga o zajednici i transparentnost u radu, koje ujedno predstavljaju i vodeće principe poslovanja UNIQA Osiguranja.” – istakao je Eldar Dudo, direktor UNIQA Osiguranja.

Ovom donacijom pred novogodišnje praznike UNIQA ispunjava svoju misiju pod sloganom “živimo bolje zajedno”, s nastojanjem da kroz društveno odgovorni način rada doprinese dobrobiti zajednice u kojoj posluje.

(Haber.ba)

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -