Vijesti

Uživajte u ljetu sa svojim novim telefonom iz m:tel ponude

U posebnoj m:tel ponudi potražite pametne telefone po vašoj mjeri. Sa njima zabilježite najbolje trenutke i iskoristite odlične bonuse za mobilni internet, razgovore i poruke,

Samsung Galaxy A54 garantuje vrhunske performanse u svemu što radite. Fantastičnim kamerama zabilježićete izvanredne slike a uz Nightography opciju i u noćnim uslovima.

Izdvajamo još i prednju kameru od čak 32 MP za najbolje selfije, vrhunski Super AMOLED ekran, te moćnu bateriju od 5000 mAh koja će zadovoljiti i zahtjevne vlasnike.

Cjenovno pristupačni, sa velikim ekranom, kvalitetnim kamerama i dugotrajnom baterijom Vivo Y36 i ZTE Blade V40s su idealan izbor za mlađe ili početne korisnike.

Odlični Vivo Y36 je uređaj sa brzim procesorom, 8 GB RAM-a i 256 GB interne memorije što je dovoljno da sačuvate sve što želite. Sa ovim telefonom nema čekanja, napaja ga dugotrajna baterija od 5000 mAh uz super brzo punjenje od 44 W.

Elegantni ZTE Blade V40s je praktičan telefon sa izvrsnom trostrukom kamerom i velikim ekranom. Ovaj model privlači pažnju modernim izgledom i tankim kućištem a svojim korisnicima nudi dosta naprednih opcija.

Novi telefon spojite sa odabranim m:tel Pretplata tarifama i uživajte u duplom bonusu za mobilni internet. Iskoristite ovu ponudu koja traje do 24. avgusta ove godine!

Više informacija saznajte pozivom na 0800 50 000 ili na adresi mtel.ba.

BONUS VIDEO:

Objava Uživajte u ljetu sa svojim novim telefonom iz m:tel ponude prenesena sa portala Aloonline.ba.