Vijesti

Atos banka nudi “Kredit za sve”

BANJALUKA – Atos bank Banjaluka pokrenula je akciju za nenamjenski i zamjenski kredit “Kredit za sve”, nudeći svojim klijentima mnoge pogodnosti u okviru ove akcije koja će trajati do kraja 2022. godine.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

FOTO: Atos banka

“Naša kreditna ponuda kreirana je u skladu sa željama i potrebama klijenata, kojima je potreban jednostavan i brz pristup kreditnim sredstvima, za svaku namjenu i zamjenu. Uz naš “Kredit za sve” klijenti imaju mogućnost da jednostavno, brzo i lako realizuju svoje finansijske planove i želje. U pitanju je nenamjenski i zamjenski kredit koji nudi rješenje za sve male i velike planove klijenata. U okviru ove akcije maksimalan iznos kredita je do 50.000 KM, rok otplate do 10 godina, kamatna stopa već od 4.49% (EKS od 6.72%), i to bez žiranata i hipoteke. Naime korisnicima kredita koji prilikom apliciranja za kredit zahtjev pošalju putem naših onlajn servisa ( veb stranica, elektronsko i mobilno bankarstvo) obrada kredita je bez naknade“, rekao je Gordan Đukić, direktor prodaje i mreže filijala Atos bank Banjaluka.

Iz Atos bank Banjaluka naglašavaju da klijenti imaju mogućnost izbora fiksne ili promjenljive kamatne stope. Takođe, u svoju redovnu ponudu uveli su i kreditnu liniju za državljane BiH koji su zaposleni u inostranstvu, koja omogućava da po povoljnim uslovima riješe stambeno pitanje, a jedna od novina jeste dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu do 3 plate.

P.R.

Objava Atos banka nudi “Kredit za sve” prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -