Vijesti

ENGLESKA KOMPANIJA NA GUBITKU ZBOG PRVENSTVA Izradili pobjedničke majice, reprezentacija poražena, sada ih daju u bescjenje

Engleska je u vrlo traumatičnom meču poražena od Francuske rezultatom 1:2, iako je dojam da je izgledala bolje na terenu od Trikolora tokom svih 90 minuta. Međutim, naivno primljeni golovi isključili su Gordi Albion iz borbe za titulu prvaka.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

No, taj navijački „hajp“, na kojeg su nas Englezi navikli iz turnira u turnir, ovoga puta iznjedrio je i kompaniju koja je ostala s velikim gubicima nakon Svjetskog prvenstva u Kataru.

Poduzetnik iz Dorseta Karl Baxter i njegova kompanija Wholesale Clearance UK priredila je posebne majice za proslavu titule prvaka svijeta. U pitanju je 18.000 primjeraka koji su se trebali prodavati za 30 funti.

No, kako je Engleska ispala od Francuske, titula prvaka svijeta neće se slaviti, a samim tim i majice nemaju smisla. Sada je upitno kako će ih kompanija prodati.

„Na majicama piše ‘Engleska, prvak svijeta 2022. godine. Nogomet se konačno vraća kući’. Sada su dostupne po sniženoj cijeni od 10 funti“, naveo je vlasnik kompanije u saopćenju za javnost.

Poduzetnik iz Dorseta objasnio je zbog čega je dao da se urade ovakve majice, iako je Engleska stigla tek do polufinala.

„Bio sam stvarno impresioniran nastupom Engleske u Kataru i bio sam siguran da će osvojiti ovogodišnje prvenstvo. Kada mi je dobavljač prišao i ponudio da uradimo majice, jednostavno nisam mogao reći ne. Ali, sada sam ostao s 18.000 majica i nisam siguran šta da uradim“, dodaje Baxter.

Vlasnik ove kompanije uputio je apel engleskim navijačima da kupe majice i drže ih kao svojevrsni podsjetnik koliko je Engleska dobro igrala na turniru.

BONUS VIDEO:

Objava ENGLESKA KOMPANIJA NA GUBITKU ZBOG PRVENSTVA Izradili pobjedničke majice, reprezentacija poražena, sada ih daju u bescjenje prenesena sa portala Aloonline.ba.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -