Vijesti

KOMPANIJA IZ BH. GRADA U EKSPANZIJI: ŠIRE BIZNIS NA BANJU LUKU, U BIJELJINU VEĆ STIGLI- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -
  • Kupili smo poslovni prostor u Banjoj Luci i tako nastavili svoje širenje, a sve u cilju proširenja poslovanja i prisutnosti na što širem području Bosne i Hercegovine, kazali su iz kompanije.

Pojasnili su da je u proteklom periodu završena kupovina poslovnog prostora u industrijskoj zoni u Banjoj Luci.

  • U planu je otvaranje šeste poslovnice drvnog centra sa vrhunskom kvalitetom materijala i usluga te mnogobrojnim dekorima. Pored mnogobrojnih dekora koji će biti dostupni od usluga nudimo rezanje pločastog materijala, kantovanje, CNC obradu pločastog materijala te krivolinijsko kantovanje, naveli su iz Babilona, te najavili “još mnogo noviteta”.

Inače, vijest dolazi nakon što se Babilon prošle godine proširio na tržište Krajine, ali i Bijeljine.

Babilon je, naime, u septembru kupio objekte firme Vitalis Bihać, a sve u cilju proširenja poslovanja i prisutnosti na što širem području Bosne i Hercegovine, piše Slobodna-bosna.ba. Prije toga, Babilon je u junu prošle godine završio proceduru kupovine objekta Krušik d.o.o. Bijeljina.

(E.F. / SB)

The post KOMPANIJA IZ BH. GRADA U EKSPANZIJI: ŠIRE BIZNIS NA BANJU LUKU, U BIJELJINU VEĆ STIGLI first appeared on Hayat.ba.

Hayat.ba

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -